انواع نورگیر سقفی
- منتشر شده در دوشنبه, 15 فروردين 1401 11:03
- نوشته شده توسط Super User
- بازدید: 3911
امروزه در طراحی و معماری ساختمان های نوین به نور و کاربرد آن در سبک و زیبایی ساختمان توجه ویژه ای شده است . برای پاسخگویی به نیاز ساختمان ها به نور طبیعی و کاهش مصرف انرژی از نورگیرهای سقفی استفاده می گردد . نورگیر یا skylight منتقل کننده نور در محیط و فضای مورد نظر می باشد . برای این منظور از انواع نورگیر های سقفی استفاده می گردد که در ادامه به معرفی نورگیرهای مختلف از لحاظ ساختار و شکل خواهیم پرداخت .
ساختمان ها در حالت استاندارد نور طبیعی را به دو صورت دریافت می کنند . 1- سقف پاسیو 2- بالکن و پنجره ها
با توجه به اینکه در طول روز و با توجه به اینکه درساعات و زاویه تابشی مشخص نور به داخل منزل راه پیدا می کند عملا در ساعاتی خارج از این بازه زمانی نمی توان از نور خورشید بهره برد به همین دلیل برای استفاده بهینه از نور خورشید از نورگیر استفاده می کنیم .
موارد استفاده از نورگیر سقفی
از نورگیر سقفی می توان در منازل مسکونی ، پاساژها و مراکز تجاری ، هیئات و اماکن مذهبی سقف بازار و ... استفاده نمود .
مزایای نورگیر سقفی
نورگیر سقفی مزیت های زیادی را در اختیار شما خواهد گذاشت که می توان به موارد زیر اشاره نمود :
استفاده از روشنایی دلپذیر
تهویه هوای محیط
کاهش رطوبت محیط
مناسب برای رشد گیاهان
چشم انداز زیبا در شبانه روز
انواع نورگیر سقفی از نظر ظاهری
1- نورگیر سقفی قوسی : نورگیرهای قوسی عموما برای فضاهایی چون پوشش سقف پاساژها و مراکز تجاری، پوشش سقف حیاط خلوت، سقف پارکینگ و… استفاده می شود. این نوع از انواع نورگیر سقفی را می توان با استفاده از ورقه های پلی کربنات و یا ورق آکرولیک با تنوع رنگی متفاوتی تولید نمود.
2- نورگیر سقفی گنبدی : استفاده از نورگیر سقفی گنبدی بیشتر در ساخت ساختمان هایی با سبک رومی دیده می شود.
3-نورگیر سقفی حبابی : نورگیر حبابی از طول عمر بالایی برخوردار بوده و علاوه بر کارکرد مناسب، زیبایی خاصی نیز به فضا می بخشد.
4-نورگیر سقفی هرمی : با استفاده از نورگیر هرمی علاوه بر ویژگی های مثبت آن، می توانید سقف پاسیو ساختمان خود را به وسیله این نورگیر بلندتر نمایش دهید. هم چنین استفاده از نورگیر هرمی به جای نورگیر مسطح، سبب می شود تا آب باران و برف به داخل راه نیابد.
- دسته: محصولات
نورگیر چیست ؟
- منتشر شده در پنج شنبه, 19 اسفند 1400 11:03
- نوشته شده توسط Super User
- بازدید: 4542
ساختنمان های بزرگی که امکان تهویه هوا در آنها وجود ندارد یا دارای فضایی هستند که نورکافی وجود ندارد برای برطرف کردن این مشکل از فضای بازی از جنس بلوک ها شیشه ای استفاده می کنند که به آن نورگیر گفته می شود . از نورگیر ها برای کاهش مصرف برق در طول روز و دسترسی به مناظر بیرون ساختمان استفاده می گردد .
از انواع نورگیر ها می توان به نورگیر های زیر زمینی و نور گیر های سقفی نام برد . نورگیر های زیر زمینی برای تامین نور فضای زیر زمین استفاده می گردد . از نورگیر های سقفی با در بازشونده برای تامین نور و تهویه هوا از سقف بسیار مناسب می باشند . موارد مهم در انتخاب نورگیرهای سقفی عایق بودن در برابر باد و باران اهمیت زیادی دارد .
پوشش نورگیر ساختمان را میتوان از طریق نورگیر حبابی و یا با ورق پلی کربنات پوشش داد. انواع نورگیرهای سقفی می توان به نورگیر های ثابت که فاقد قابلیت باز شدن و تهویه هوا هستند و کاملاً با سقف یکپارچه میشوند - نورگیر های تهویه ای که بیشتر مناسب آشپزخانه ها و سرویس های بهداشتی بوده و به دفع رطوبت از ساختمان کمک می کنند - نورگیر طاقی که بیشتر در ساختمان های غیرمسکونی استفاده میشود و نیز نور گیر محدب که از پلاستیک های بسیار قوی و منعطف ساخته میشوند. شکل گنبدی این نورگیر کمک می کند تا نور خورشید به جای تابش مستقیم به یک نقطه ، به صورت یکنواخت در کل اتاق پخش شود اشاره کرد .
- دسته: محصولات
سایبان و باران گیر
- منتشر شده در جمعه, 02 فروردين 1392 10:12
- نوشته شده توسط Super User
- بازدید: 21368
باران گیر و سایبان:
استفاده از باران گیر و سایبان در مناطق بارانی و آفتابی در فصول سرد جهت جلوگیری از نفوذ آب هنگام بارش و برف و باران (خصوصاً مناطق شمالی) و در فصول گرم برای جلوگیری از تابش مستقیم نور خورشید ( مناطق جنوبی) راه حلی مناسب برای رفع این مشکلات و معضلات هستند. این محصولات علاوه بر برطرف کردن چنین مشکلاتی، زیبایی خاصی نیز به نمای ساختمان می بخشند.از جمله خصوصیات مهم باران گیر و سایبان می توان به مقاومت بالا، نصب آسان و سریع، شکل زیبا، وزن سبک، نگهداری آسان، تنوع رنگ های گوناگون و مقرون به صرفه بودن اشاره کرد که آنها را از سایر پوششها متمایز کرده و موجب استقبال گسترده از آنها در مناطق مختلف می شود.
ساختار باران گیرها:
باران گیرها معمولا از دو قسمت پایه (براکت از جنس آلومینیوم یا پلیمر) و ورق (از جنس پلی کربنات تک جداره، دو جداره یا اکرولیک) در طرحها و سایزهای گوناگون طراحی و تولید می شوند.
کاربرد باران گیرها:
قابل نصب روی پنجره ها و سر در ساختمانها، ویلاها، مراکز اداری و تجاری در معرض برف و باران و نور شدید.
جدول سایز باران گیرهای شرکت شرکت پوشش کار عبارتنداز:
- دسته: محصولات
نورگیر
- منتشر شده در جمعه, 02 فروردين 1392 10:12
- نوشته شده توسط Super User
- بازدید: 18767
نورگیرهای حبابی( کوپل):
بهره گیری از نور طبیعی برای تامین روشنایی فضای درونی ساختمان از سالیان دور در جوامع و ملل مختلف به شیوه های گوناگون مرسوم بوده و این کار معمولاً به روشهای سنتی انجام می گرفته است ولی این روزها نورگیرهای سقفی جایگزینی مناسب برای تامین نور و یا ایجاد سایه هستند. اخیراً نیز استفاده از انواع نورگیر برای سقف حیاط خلوت (پاسیو)، سقف پارکینگ خودروها، سقف استخر، آلاچیق و غیره با بکارگیری محصولات نوین در صنعت ساختمان رونق و گسترش پیدا کرده است.
شرکت پوشش کار تهران نیز با بیش از چهار دهه در طراحی، تولید و اجرای انواع پوششهای سقفی از جمله نورگیر، سایبان از پیشگامان این صنعت در ایران بوده و از جایگاه خوبی در بین رقبا برخوردار است. نورگیرهای سقفی تولیدی این شرکت از ورق های اکرولیک ساخت شرکتهای معروف تایوان بوده و در اشکال کروی، مربع یا مستطیل با دستگاه های پرس فرمینگ ویژه و با کادری مجرب در کارخانه این شرکت تولید و عرضه می شوند و دارای کیفیت عالی و ضمانت هستند.
نورگیرهای حبابی (کوپل) عموماً از دو قسمت حباب از جنس ورق اکرولیک با لایه ضد UV و پایه از جنس فایبرگلاس (الیاف شیشه) مسلح به رزین پلی استر و سایر اتصالات تشکیل می شوند. حباب بوسیله پیچ و مهره روی پایه نصب شده و سپس کاملا آبند و ایزوگام می شود. این نورگیرها در برابر عوامل جوی مانند سرما، بارش و زنگ زدگی و نیز در مقابل سایر عوامل فیزیکی مانند ضربه و خش مقاوم بوده و با توجه به تنوع گوناگون رنگ و شکل، نما و جلوه ای زیبا به ساختمان شما می بخشند. جهت استفاده بهینه و مطلوب از فضای مورد نظر این نورگیرها را می توان کاملا آبندی نمود تا از نفوذ آب، باران و گرد و غبار به داخل ساختمان جلوگیری کرد. ضمنا جهت سهولت و دسترسی آسان در نظافت نورگیرها و تبادل جریان هوا می توان سیستم بازشو را برای تمامی سایزهای موردنظر تعبیه نمود. حتی جهت جلوگیری از آلودگی صوتی و اتلاف انرژی بنا به خواست و پیشنهاد مشتری می توان بصورت دو جداره تولید و اجرا کرد. نورگیرهای حبابی دو جداره تبادل حرارتی داخل و خارج را به حداقل ممکن کاهش می دهند و در نتیجه موجب صرفه جویی در مصرف انرژی و مانع اتلاف دما و حرارت می شوند. ضخامت ورق حباب نورگیر ها برحسب نیاز در ضخامتهای 3-4-5 و 6 میلیمتر متغیر هستند.
نورگیرهای حبابی عمدتاً در مکانهایی که به نور طبیعی و زیبایی خاص نیاز دارند، بکار می روند.
موارد استفاده نورگیرهای سقفی عبارتنداز:
- سقف پاسیوهای طبقات اول و آخر(حیاط خلوت)
- سقف استخر، آلاچیق و گلخانه ها
- سقف پارکینگهای عمومی و خصوصی
- ایستگاههای اتوبوس، تاکسی و ترمینالهای مسافربری و فرودگاهها
- سایبان اماکن توریستی و تفریحی
- آرک وردی هتلها، بیمارستانها و مجتمع های تجاری، تفریحی و مسکونی
- پوشش سقف غرفه ها و نمایشگاهها
- سقف پل های عابر پیاده، پمپهای بنزین و تعمیرگاههای خودرو
جدول سایزهای استاندارد نورگیرهای حبابی:
خواص عمومی نورگیرهای سقفی عبارتنداز:
- دارای لایه UV و مقاوم در برابر اشعه ماورا بنفش
- برخوردار از دوام و استحکام لازم در برابر ضربه (مقاومت آنها تقریبا 9 برابر شیشه است.)
- عایق حرارتی و صوتی بوده و مانع اتلاف انرژی می شوند.
- به جهت تنوع رنگ دارای ظاهری زیبا و خوشرنگ هستند.
- قابلیت آبندی و مقاوم در برابر سرما، گرما و زنگ زدگی
مراحل طراحی، تولید و اجرا نورگیرهای حبابی:
مرحله بازدید اولیه از پروژه توسط کارشناسان فنی و تهیه طرحهای سه بعدی با نرم افزارهای کامپیوتر و برآورد نیز توسط دپارتمان فنی انجام گرفته و پس از عقد قرارداد با توجه به اطلاعات و نقشه، طرح مورد نظر در کارخانه شرکت توسط پرسنل مجرب تولید و ساخته می شود.
مرحله نصب و اجرا سازه های فلزی نیز توسط کادر مجرب و فنی انجام شده و در پایان جهت آبندی تمامی اطراف سازه عایق شده و با ضمانت تحویل مشتری می گردد.
- دسته: محصولات
سقف استخر
- منتشر شده در جمعه, 02 فروردين 1392 10:12
- نوشته شده توسط Super User
- بازدید: 24096
سقف استخر ثابت و متحرک :
جديدترين و كارآمدترين پوشش هاي متحرك بر روي استخر با بهترين و مقاوم ترين مصالح و مطابق با شرايط اقليمي و فرهنگي محيط خود،تا امكان استفاده موثر از استخر براي تك تك افراد خانواده و در هر زمان دلخواه با آسايش و لذت توام گردد.
- دسته: محصولات